Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El PPCS apunta que les retallades de Montón posen en joc les oportunitats dels municipis de l'interior de Castelló

Pallarés: “Una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental per a lluitar contra la despoblació”

Gabinete de prensa del PP Castellón | 10-03-2018

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

[Galería de Imagenes]

La secretària de la zona nord de la província de Castelló pel PPCS i alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, ha lamentat que “les continues retallades de la consellera Montón en l'Hospital Comarcal de Vinaròs són un greuge per a les oportunitats i per a la qualitat assistencial de la nostra gent”. Per a la responsable del PPCS, “una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental parell lluitar contra la despoblació”.

Als problemes en ginecologia, amb les retallades tant en consultes com en cirurgia, cal sumar les llistes d'espera de 6 mesos en digestiu, 7 en cardiologia o 10 en pneumologia i per a realitzar-se ecografias.

Pallarés ha lamentat que “Montón, amb el beneplàcit de Ximo Puig, està jugant no solament amb la nostra salut sinó amb el desenvolupament i el futur de la zona de la província de Castelló. Perquè els nostres municipis estiguen plens de gent, és necessari que disposem dels màxims recursos”.

Per a l'alcaldessa de Canet lo Roig, “Ximo Puig és el màxim responsable de la situació que estem patint amb les retallades en l'Hospital Comarcal de Vinaròs perquè segueix mantenint a Montón com a consellera de Sanitat malgrat demostrar la seua incapacitat per a gestionar”.

Per a la responsable popular, “la falta de previsió és la tònica habitual de Carmen Montón que ara, després de les denúncies dels sindicats, diu que van a intentar solucionar el problema de la falta de personal. Com sempre, el Consell arriba tard i malament” perquè “som les dones les que patim direc-tament les conseqüències d'aquesta falta de gestió amb anul·lacions de consultes i en cirurgia”.

Els atacs de Montón a la sanitat castellonenques són constants. Més de 4.000 dones de la comarca de l'Alt Palancia s'han quedat sense servei de mamo-grafia en Sergorbe i han de desplaçar-se a Sagunt per a realitzar-se les seues revisions. A açò cal sumar que el desmantellament de l'Hospital Provincial de Castelló, llistes d'espera, huída de metges dels hospitals de Castelló, tanca-ment del Banc de Sang, tancament de quiròfans, o retallades en la preven-ció sanitària.

“Este és el desastrós balanç que ha fet que els castellonencs hàgem conver-tit la sanitat en el segon problema, segons ha fet públic Ximo Puig a través del baròmetre elaborat per la Generalitat Valenciana”, ha continuat Pallarés.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 20-05-2018
El paro de la comarca del Alt Maestrat se reduce un 61% con las reformas del Partido Popular
Barrachina: "La creación de empleo garantiza que los casi 1.500 jubilados y pensionistas de la comarca vean aumentada su pensión entre un 1,6 y un 7,7% "

Fecha: 19-05-2018
El Partido Popular de Castellón denuncia el bloqueo constante de Compromís al parany
Roig: "Al Consell de Puig y Oltra le molesta todo lo que tenga que ver con España, como los toros y ahora también los militares"

Fecha: 18-05-2018
El Gobierno amplía las mejoras para Castellón en los PGE al incluir también la N-238 de Vinaròs
Una enmienda conjunta aprobada ayer incluye un millón de euros más en los Presupuestos Generales de 2017 para la carretera conocida como la de Ulldecona

Fecha: 17-05-2018
Pradas: "El PSOE debería sentir vergüenza por hablar de las desaladoras que ha utilizado presuntamente para financiar sus campañas"
Con el dinero de las desaladoras, de Moncofa y Oropesa, que los socialistas nunca pusieron en marcha se podrían haber construido 24 colegios

Fecha: 12-05-2018
El PPCS celebra el avance de las obras de la N-232 para mejorar la comunicación con Els Ports
os populares celebran un acto comarcal en Cinctorres y destacan las inversiones del Gobierno central que cumple con los compromisos con la provincia

Todas las noticias de la sección [+]