Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El PPCS apunta que les retallades de Montón posen en joc les oportunitats dels municipis de l'interior de Castelló

Pallarés: “Una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental per a lluitar contra la despoblació”

Gabinete de prensa del PP Castellón | 10-03-2018

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

[Galería de Imagenes]

La secretària de la zona nord de la província de Castelló pel PPCS i alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, ha lamentat que “les continues retallades de la consellera Montón en l'Hospital Comarcal de Vinaròs són un greuge per a les oportunitats i per a la qualitat assistencial de la nostra gent”. Per a la responsable del PPCS, “una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental parell lluitar contra la despoblació”.

Als problemes en ginecologia, amb les retallades tant en consultes com en cirurgia, cal sumar les llistes d'espera de 6 mesos en digestiu, 7 en cardiologia o 10 en pneumologia i per a realitzar-se ecografias.

Pallarés ha lamentat que “Montón, amb el beneplàcit de Ximo Puig, està jugant no solament amb la nostra salut sinó amb el desenvolupament i el futur de la zona de la província de Castelló. Perquè els nostres municipis estiguen plens de gent, és necessari que disposem dels màxims recursos”.

Per a l'alcaldessa de Canet lo Roig, “Ximo Puig és el màxim responsable de la situació que estem patint amb les retallades en l'Hospital Comarcal de Vinaròs perquè segueix mantenint a Montón com a consellera de Sanitat malgrat demostrar la seua incapacitat per a gestionar”.

Per a la responsable popular, “la falta de previsió és la tònica habitual de Carmen Montón que ara, després de les denúncies dels sindicats, diu que van a intentar solucionar el problema de la falta de personal. Com sempre, el Consell arriba tard i malament” perquè “som les dones les que patim direc-tament les conseqüències d'aquesta falta de gestió amb anul·lacions de consultes i en cirurgia”.

Els atacs de Montón a la sanitat castellonenques són constants. Més de 4.000 dones de la comarca de l'Alt Palancia s'han quedat sense servei de mamo-grafia en Sergorbe i han de desplaçar-se a Sagunt per a realitzar-se les seues revisions. A açò cal sumar que el desmantellament de l'Hospital Provincial de Castelló, llistes d'espera, huída de metges dels hospitals de Castelló, tanca-ment del Banc de Sang, tancament de quiròfans, o retallades en la preven-ció sanitària.

“Este és el desastrós balanç que ha fet que els castellonencs hàgem conver-tit la sanitat en el segon problema, segons ha fet públic Ximo Puig a través del baròmetre elaborat per la Generalitat Valenciana”, ha continuat Pallarés.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 17-09-2018
Clavell: "El gobierno de Pedro Sánchez es nefasto para la provincia de Castellón"
El presidente del PP de la Vall d'Uixó y diputado nacional por el PPCS asegura que el comercio, el turismo y las exportaciones se ven perjudicados en estos primeros cien días de gobierno del doctor Sánchez

Fecha: 17-09-2018
La provincia de Castellón no existe y es invisible para Ximo Puig
El PPCS lamenta que el presidente el Consell obvió, durante el debate sobre el estado de la Comunitat, la problemática sobre el Hospital Provincial, el Hospital General, las listas de espera, los colegios por construir y la industria

Fecha: 10-09-2018
El Partido Popular de Castellón reivindica la libertad ante los ataques de los radicales independentistas
Los populares recuerdan que el PP es el único muro de contención ante el intento de avance de los nacionalismos en la Comunitat

Fecha: 09-09-2018
El PP lamenta que el alcalde de Nules borre la bandera de España y mantenga símbolos nazis en un espacio público cedido para pintar un mural
El alcalde, que exigió el 20 de agosto que borraran la bandera de España, mantiene intacta la cruz gamada desde que hace cerca de un mes autorizara pintar el mural

Fecha: 08-09-2018
Los parados de Castellón sufrirán los bandazos de Pedro Sánchez
Barrachina: "Baja el consumo, se reduce el turismo y las exportaciones, y Pedro Sánchez habla de subir los impuestos a los españoles, unos anuncios que no ayudan en nada a consolidar el crecimiento y la creación de empleo"

Todas las noticias de la sección [+]