Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El PPCS apunta que les retallades de Montón posen en joc les oportunitats dels municipis de l'interior de Castelló

Pallarés: “Una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental per a lluitar contra la despoblació”

Gabinete de prensa del PP Castellón | 10-03-2018

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

[Galería de Imagenes]

La secretària de la zona nord de la província de Castelló pel PPCS i alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, ha lamentat que “les continues retallades de la consellera Montón en l'Hospital Comarcal de Vinaròs són un greuge per a les oportunitats i per a la qualitat assistencial de la nostra gent”. Per a la responsable del PPCS, “una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental parell lluitar contra la despoblació”.

Als problemes en ginecologia, amb les retallades tant en consultes com en cirurgia, cal sumar les llistes d'espera de 6 mesos en digestiu, 7 en cardiologia o 10 en pneumologia i per a realitzar-se ecografias.

Pallarés ha lamentat que “Montón, amb el beneplàcit de Ximo Puig, està jugant no solament amb la nostra salut sinó amb el desenvolupament i el futur de la zona de la província de Castelló. Perquè els nostres municipis estiguen plens de gent, és necessari que disposem dels màxims recursos”.

Per a l'alcaldessa de Canet lo Roig, “Ximo Puig és el màxim responsable de la situació que estem patint amb les retallades en l'Hospital Comarcal de Vinaròs perquè segueix mantenint a Montón com a consellera de Sanitat malgrat demostrar la seua incapacitat per a gestionar”.

Per a la responsable popular, “la falta de previsió és la tònica habitual de Carmen Montón que ara, després de les denúncies dels sindicats, diu que van a intentar solucionar el problema de la falta de personal. Com sempre, el Consell arriba tard i malament” perquè “som les dones les que patim direc-tament les conseqüències d'aquesta falta de gestió amb anul·lacions de consultes i en cirurgia”.

Els atacs de Montón a la sanitat castellonenques són constants. Més de 4.000 dones de la comarca de l'Alt Palancia s'han quedat sense servei de mamo-grafia en Sergorbe i han de desplaçar-se a Sagunt per a realitzar-se les seues revisions. A açò cal sumar que el desmantellament de l'Hospital Provincial de Castelló, llistes d'espera, huída de metges dels hospitals de Castelló, tanca-ment del Banc de Sang, tancament de quiròfans, o retallades en la preven-ció sanitària.

“Este és el desastrós balanç que ha fet que els castellonencs hàgem conver-tit la sanitat en el segon problema, segons ha fet públic Ximo Puig a través del baròmetre elaborat per la Generalitat Valenciana”, ha continuat Pallarés.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 16-07-2018
La gestión eficaz del PP garantiza la subida salarial a los funcionarios este año
El trabajo del Partido Popular permite mejorar las condiciones de los 40.600 funcionarios de la provincia de Castellón

Fecha: 15-07-2018
El PPCS exige a Puig y Oltra contundencia con Brancal y Nomdedéu, investigados por presunta malversación y falsedad documental
Vicente-Ruiz: "La misma ejemplaridad que PSOE y Compromís exigen a otros partidos políticos es la que deben aplicarse a ellos mismos, precisamente ahora que están al frente de las instituciones"

Fecha: 13-07-2018
Barrachina reprocha al Ministro de Fomento que los trámites medioambientales de la A7 llevan quince meses de retraso
El presidente del PPCS pide al Gobierno de España que vuelvan del letargo vacacional y agilice la tramitación para que se pueda ampliar la autovía desde el aeropuerto hasta La Jana

Fecha: 10-07-2018
El PP reclama menos posados al PSOE "y cumplir con la llegada de los trenes entre Vinaròs y Castellón"
Los populares recuerdan que el Gobierno del PP dejó todo ejecutado a falta de la firma con Adif antes de la moción de censura de los partidos perdedores

Fecha: 08-07-2018
El PSOE mantiene el bloqueo de la ampliación de la A7
El Partido Popular de la provincia de Castellón exige al Gobierno de España celeridad en la tramitación para que no se pierdan los 343 millones de euros de inversión

Todas las noticias de la sección [+]