Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El PPCS apunta que les retallades de Montón posen en joc les oportunitats dels municipis de l'interior de Castelló

Pallarés: “Una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental per a lluitar contra la despoblació”

Gabinete de prensa del PP Castellón | 10-03-2018

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

[Galería de Imagenes]

La secretària de la zona nord de la província de Castelló pel PPCS i alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, ha lamentat que “les continues retallades de la consellera Montón en l'Hospital Comarcal de Vinaròs són un greuge per a les oportunitats i per a la qualitat assistencial de la nostra gent”. Per a la responsable del PPCS, “una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental parell lluitar contra la despoblació”.

Als problemes en ginecologia, amb les retallades tant en consultes com en cirurgia, cal sumar les llistes d'espera de 6 mesos en digestiu, 7 en cardiologia o 10 en pneumologia i per a realitzar-se ecografias.

Pallarés ha lamentat que “Montón, amb el beneplàcit de Ximo Puig, està jugant no solament amb la nostra salut sinó amb el desenvolupament i el futur de la zona de la província de Castelló. Perquè els nostres municipis estiguen plens de gent, és necessari que disposem dels màxims recursos”.

Per a l'alcaldessa de Canet lo Roig, “Ximo Puig és el màxim responsable de la situació que estem patint amb les retallades en l'Hospital Comarcal de Vinaròs perquè segueix mantenint a Montón com a consellera de Sanitat malgrat demostrar la seua incapacitat per a gestionar”.

Per a la responsable popular, “la falta de previsió és la tònica habitual de Carmen Montón que ara, després de les denúncies dels sindicats, diu que van a intentar solucionar el problema de la falta de personal. Com sempre, el Consell arriba tard i malament” perquè “som les dones les que patim direc-tament les conseqüències d'aquesta falta de gestió amb anul·lacions de consultes i en cirurgia”.

Els atacs de Montón a la sanitat castellonenques són constants. Més de 4.000 dones de la comarca de l'Alt Palancia s'han quedat sense servei de mamo-grafia en Sergorbe i han de desplaçar-se a Sagunt per a realitzar-se les seues revisions. A açò cal sumar que el desmantellament de l'Hospital Provincial de Castelló, llistes d'espera, huída de metges dels hospitals de Castelló, tanca-ment del Banc de Sang, tancament de quiròfans, o retallades en la preven-ció sanitària.

“Este és el desastrós balanç que ha fet que els castellonencs hàgem conver-tit la sanitat en el segon problema, segons ha fet públic Ximo Puig a través del baròmetre elaborat per la Generalitat Valenciana”, ha continuat Pallarés.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 10-11-2018
El PP reclama al PSOE igualdad de trato para la Comunitat y que no se pague la AP7 como ya sucede en Cataluña
El PP lamenta el castigo de los socialistas a la provincia de Castellón y a la Comunitat y piden el mismo trato que en Cataluña

Fecha: 09-11-2018
El PP exige que Reciplasa destituya a Ali Brancal como presidenta por su imputación
Aguilella: "El nivel de exigencia es el mismo que ellos marcaban desde la oposición y el que reclaman los vecinos de la provincia"

Fecha: 09-11-2018
Barrachina: "El PP triplica los trenes en el Maestrat a lo que el PSOE votó en contra en los presupuestos"
Los populares celebran el triunfo de los vecinos de Vinaròs y reclaman al Gobierno que no cumpla a medias el compromiso realizado por el PP ya que el PSOE ha bloqueado la renovación de 31 trenes para la provincia

Fecha: 09-11-2018
Un humorista insulta al PP y a los católicos de Benlloc en un espectáculo pagado con dinero público
La actuación contratada por el alcalde del PSOE provoca un grave malestar entre los vecinos el municipio e incluso el párroco ha exigido al alcalde una disculpa

Fecha: 09-11-2018
Alós (PP): "Hemos logrado que Puig recule y nos escuche. No queremos fotos, exigimos soluciones para atajar la plaga de mosquitos que sí existe"
El alcalde de Moncofa celebra que "más vale tarde que nunca" y confía en que la reunión anunciada aporte "propuestas eficaces y un plan de actuación conjunto"

Todas las noticias de la sección [+]