Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Vila-real+neta?

Autor: Héctor Folgado Miravet, portavoz del PP de Villa-real

Vila-real està més brut i abandonat que mai. Una imatge indigna per a una ciutat com la nostra, on l'alcalde socialista ens fa pagar als veïns la contribució més alta de la nostra història.

Al passat plenari vam tornar a denunciar esta situació, però de nou ens vam trobar amb el «rodillo» de la majoria absoluta dels socialistes què una vegada més votaven encontra de millorar la neteja viària i el manteniment del poble.

Benlloch és el primer alcalde en la història de Vila-real que destina més diners a autobombo i fotos que a netejar el poble. De fet va tancar el 2017 destinant 1.535.000 € a fotos, publicitat i propaganda i tant sols 901.000 € a netejar tot Vila-real. L'alcalde ha eliminat la brigada especial de parcs i jardins, l'ecoparc mòbil, la brigada d'excrements dels gossos, entre d'altres i així ens va.

L'estratègia de l'actual govern municipal és molt clara. Quan hi ha un problema s'anuncia a premsa un pla molt ambiciós amb el què calmar els ànims del veïns. Uns plans que en la majoria dels casos es converteixen en mentides i incomplits.

En 7 anys de PSOE i Compromís a l'ajuntament les conseqüències de la seua mala gestió han aflorat. Els veïns estan denunciant públicament esta situació i Benlloch, seguint la seua estratègia, va anunciar en gener el Pla Vila-real+neta on destinarien 300.000 €. Un pla que incloïa accions contra els excrements dels gossos, ampliar la recollida de selectiu, premis econòmics als barris més nets, modificació d'ordenances, ecoparc mòbil, etc. Un festival d'accions de neteja amb el que l'alcalde va aconseguir el seu objectiu, omplir pàgines de periòdics fent creure als veïns que ficaven solució al problema. Hui ja sabem que tot era mentida.

Front als falsos plans de l'alcalde, des del Partit Popular proposem uns nous contractes de neteja viària i recollida de basures que s'ajusten a les necessitats reals de la ciutat.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás