Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Turistes de la moral

Autor: Vicent Sales Mateu, Vicepresidente de la Diputación de Castellón

L'esquerra en general i el PSOE en particular són uns 'turistes del ideal' que creuen que poden utilitzar al seu favor el 'buenisme' i la superioritat moral de l'esquerra.

Quan ja ens havíem assabentat per boca de l'exministra Montón de que 'no todos somos iguales' i descobrir que efectivament no tots li carreguen a l'erari públic la factura de la seua llenceria, cosa que sí va fer ella quan era consellera de sanitat valenciana; va la ministra de Defensa i ens alerta de que les armes que Espanya li ven a Aràbia Saudí, no són per matar als yemenís, que són uns làsers i tal i tal, ?

Estava a punt d'enviar-la a fregir espàrrecs, quan vaig recordar aquell programa 'Tengo una pregunta para Vd.' en que un jove li va preguntar a Zapatero al 2008 pels civils palestins que podien morir amb les armes que el seu govern li venia a Israel. Zapatero, amb eixe tarannà de bambi, sempre baix l'axioma de que les paraules han d'estar al servei de la política i no la política al servei de les paraules, li va contestar que estava segur que cap arma de la que li havíem venut a Israel s'havia utilitzat per assassinar palestins. I és va quedar més ample que llarg!

Llàstima que abril de 2011, el New York Times informara de que les bombes de dispersió amb les que Gadafi havia bombardejat a la població civil havien estat fabricades a Espanya al 2007. Mai ningú del govern socialista va donar la més mínima explicació. Un govern sostingut amb els vots dels comunistes i dels nacionalistes bascos i catalans, inclosa ERC.

Ja se sap: la gent d'esquerres no fa estes coses. Això és cosa dels facinerosos del PP. Però clar, el llindar de l'ètica i la moral en l'esquerra pertany a eixa geometria variable que converteix el plagi d'una tesi doctoral, la burda còpia, la 'cutre' manipulació, en una qüestió quantitativa segons la hilarant definició de la número dos del PSOE, Adriana Lastra, a la qual 300 o 500 paraules li semblen irrellevants. On vas a parar? Si un sonet de Quevedo no arriba a cent paraules! Imperdonable fins i tot per a ella que no va acabar el batxiller.

Però no havíem quedat doctor Sánchez que en Alemanya 'persones amb responsabilitats ministerials i a les que els havien descobert que havien plagiat una tesi, el que havien fet era dimitir'? Eixe no és el llindar ètic i moral meu –o potser sí-, és el seu; és el del Dr. Sánchez i tota la panòplia de palmers que igual li riuen les gràcies quan diu una cosa, que quan fa la contrària.

Quan tens tants principis i tan diversos, que pots treure uns o d'altres al gust del consumidor, tal i com aconsellava Groucho Marx, el que passa és que en lloc del teu principi, només esperem el teu final.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás