Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

L'equip del canvi

Autor: Héctor Folgado Miravet, portavoz del PP de Villa-real

La il·lusió pel canvi en Vila-real és cada dia compartida per més vila-realencs. No és tan sols un desig, s'ha convertit ja en una necessitat. Aquesta segona legislatura dels socialistes al front de l'ajuntament ha fet aflorar les conseqüències reals de les seues polítiques. A Vila-real molts veïns i col·lectius han perdut ja la por de denunciar públicament que els socialistes els han enganyat. Ahir va ser la nostra Policia Local la que es veia obligada a manifestar-se al ple municipal pels continus enguanys de l'alcalde Benlloch, exposant cartells on denunciaven que «Benlloch no cumple» o «Vila-real no avança». Un dels policies abandonava el saló de plens recriminant a l'equip de govern la seua actitud: «Qué manera de reirse de la gente».

Però no son els primers que denuncien esta situació. La passada setmana la tele local trencava el seu silenci i denunciava els continus impagaments dels socialistes. El mateix van fer diferents entitats socials a les què, en alguns casos els deuen ajudes de fins fa 4 anys, el que van denunciar a Benlloch la seua passivitat. Ajudes als llauradors impagades, ajudes a famílies i escoles infantils impagades, ajudes a les associacions de veïns impagades, ajudes a entitats juvenils impagades, convenis en diferents col·lectius impagats, una llarga llista d'impagaments i enganys què han fet que molts veïns i col·lectius diguen prou. I tot al mateix temps que els socialistes anuncien que han prioritzat el pagament dels 2.050.000 € que ha costat comprar el Gran Casino.

Front al caos en la gestió de socialistes i Compromís, des del Partit Popular anem presentant «l'equip del canvi» anunciant incorporacions il·lusionants a la nostra candidatura com la de l'exalcalde Manolo Vilanova o la del professor Adrian Casabó qui ocuparà el segon lloc. Són sols els primers noms d'una llarga llista de veïns i veïnes de Vila-real que faran que la il·lusió pel canvi en Vila-real siga una realitat en 59 dies.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás