Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El Consell aïlla l'interior de la província en retallar fins a un 60% el servei de transport per carretera

El PP denuncia que en pobles dels Ports i el Baix Maestrat el servei es redueix a “mínims històrics” i demana que s'atenga la demanda dels alcaldes

Gabinete de prensa del PP Castellón | 08-06-2018

La secretària de la zona nord del PPCS, Mª Ángeles Pallarés, ha denunciat avui que el nou servei públic de transport CV-001 Morella- Vinaròs- Castelló “aïlla als pobles d'interior en retallar fins a un 60% el servei de transport públic per carretera”.

Pallarés ha lamentat que en municipis de la zona dels Ports i el Baix Maestrat el servei es queda en “mínims històrics quan el lògic, lluny de liquidar serveis públics, com està passant també en la zona de l'Alt Palancia i el Mijares amb Sanitat, és apostar per iniciatives per a igualar oportunitats, vertebrar el territori i millorar la connexió amb els grans nuclis de població”.

Per aquest motiu, i lloc que aquesta decisió “suposa un tir en el peu per a la supervivència dels pobles d'interior i alimenta la despoblació”, la dirigent del PP ha instat a PSPV i Compromís autonòmic a “escoltar la demanda dels veïns d'aquests pobles que pateixen diàriament les conseqüències de l'èxode rural i atendre les al·legacions de municipis com Portell que veuen reduït a dos dies el servei de transport, quan, paradoxalment, abans d'arribar els que venien a rescatar a les persones el servei era diari”.

Entre les al·legacions de pobles com Portell està la d'implantar transport a la demanda “un servei que no és nou, que està funcionant amb èxit des de fa temps en altres parts d'Espanya i que donaria resposta a la demanda els dies que no funciona la línia regular”. “No volem ser més que la resta però necessitem uns serveis públics dignes i en condicions als quals puguem recórrer quan els necessitem, que milloren la nostra qualitat de vida i que garantisquen la nostra supervivència”, ha asseverat Pallarés.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 05-05-2021
El PP en Diputación acuerda con el sector taurino un plan de apoyo para reactivar la fiesta y la economía de Castellón
David Vicente: "Elaboraremos un gran plan que recoja las propuestas del sector para que el sector cuente con todas las facilidades para recuperar su actividad"

Fecha: 04-05-2021
El PP de Castellón reclama en Diputación vetar el intento de cobrar peajes en las autopistas y autovías
Sales: "El PP defendemos siempre bajadas de impuestos y cobrar a miles de castellonenses por usar las autovías es un grave error"

Fecha: 04-05-2021
El PP reclama altura de miras a Diputación de Castellón para evitar que Bejís cierre su embotelladora
Sales, portavoz del PP en la Diputación, advierte que si el PP "amortizó deuda e invirtió en la planta, el PSOE también puede hacerlo. Otra cuestión es si quiere"

Fecha: 03-05-2021
El PSOE duplica los convenios "a dedo" en le provincia de Castellón tras anunciar su desaparición
Los socialistas, que cargaron contra los convenios singulares que el PP siempre defendió como herramienta útil, superan al PP en número de acuerdos suscritos pese a criticarlos

Fecha: 02-05-2021
La lenta Diputación de la izquierda lleva a municipios de la provincia de Castellón a pagar de su bolsillo los puntos de recarga eléctrica
El caso de la Torre d'en Besora, en la comarca del Alt Maestrat, es paradigmático. “Pasado casi un año desde que se convocaran ayudas, nos hemos cansado de esperar”

Todas las noticias de la sección [+]