Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Caos i mentides a l'inici de curs

Autor: Héctor Folgado Miravet, portavoz del PP de Villa-real

Acabades les festes patronals, s'inicia un nou curs escolar que en Vila-real està sent caòtic, ple d'improvisacions, incompliments, imposicions i retallades. Els alumnes del col·legi Carles Sarthou l'han començat sense l'aulari d'infantil promès per l'alcalde i amb els barracons sense acabar, un fet que ha obligat a reubicar als alumnes.

PSOE i Compromís van prometre per al 2015 aquest aulari d'infantil i la realitat és que ara, a tan sols huit mesos de finalitzar la legislatura, els alumnes del Sarthou inauguraran nous barracons.

També els estudiants vila-realencs de la Jaume I han patit el caos en l'inici de curs, i es troben tirats a les parades d'autobús esperant el Bus a l'UJI que l'Ajuntament ha suspès en este nou inici de curs escolar.

Les escoles infantils han començat les classes sense les ajudes promeses per Benlloch. Tot i les continues promeses de l'alcalde les ajudes segueixen sense aplegar a les famílies que les necessiten. Aquest curs ens van prometre l'Escola d'Idiomes, i res de res. També van prometre el quart institut necessari per aproximar el batxillerat a totes les zones del poble, una altra mentida.Aquest és el trist balanç de l'inici de curs en una ciutat governada per un alcalde que porta anys mentint als veïns amb falses promeses que han quedat en evidència.

Tant és així que a Vila-real eixim a manifestació educativa per any. Primer, van ser les escoles infantils qui es van manifestar davant els atacs de socialistes i Compromís.

Després, els pares i mares del Bisbe Pont van haver de recollir firmes davant la decisió de PSOE i Compromís de tancar els seu col·legi.

El mateix camí van seguir els pares del col·legi José Soriano, que es van vore obligats a manifestar-se per la supressió del pla superplurilingüe aplicada pels de Benlloch.

Venien a millorar l'educació a Vila-real i tan sols han portat barracons, retallades i imposicions.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás