Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Anys de bones noticies per a Moncofa

Autor: Wenceslao Alós Valls, alcalde de Moncofa

Per al poble de Moncofa, el 2017 ha sigut un any ple de bones notícies: entre d’altres hem obtingut 3 tallers d’ocupació, cosa que mai abans ni tan sols s’havia demanat, i gràcies a açò 30 persones del nostre poble treballaran alhora que obtindran un certificat de qualificació.

També hem aconseguit una quarta bandera blava, fet que tampoc havíem obtingut mai i que col·loca les nostres platges com a referent en la nostra  província i comunitat.

I, en el àmbit dels serveis socials, una de les coses que estem mes orgullosos es la Unitat de Respir. Gracies a esta unitat, 12 majors del nostre poble estan atesos tots els matins mentes les seves famílies disposen de temps per fer front a altres obligacions

A més a més, estem aconseguint que la platja de Moncofa siga una platja on la gent s’ho passe bé i constantment tinguem cada vegada més i més visites. Tenint en compte que en l’actualitat ens gastem menys entre totes les activitats que es desenvolupen durant l’estiu que en el que es va arribar a gastar en un sol concert en anys passats, és un gran motiu de satisfacció.

I tot açò no ha vingut de la mà d’un increment de la despesa, sinó de tot el contrari. Per al pròxim any esperem deixar a zero el deute del nostre poble, el deute de tots, un deute que fa pocs anys havia arribat a 9 milions d’euros. Açò ens està permetent baixar impostos i igual que ja s’han baixat l’impost de circulació, l’impost de rústica, el de plusvàlues i de taxes de fem, en el pròxim rebut de l’IBI d’urbana, tots notareu una nova baixada. Perquè creiem que si l’Ajuntament té una millora econòmica, esta també s’ha de traslladar als veïns a través d’una disminució dels impostos que paguen.

Tot açò ha sigut possible no només gràcies a la gestió realitzada, sinó també a la feina dels treballadors de l’Ajuntament i, per descomptat, gràcies a l’esforç de tots el veïns que durant anys han estat pagant uns impostos molt elevats.

L’any que ve continuarà sent un any de grans reptes: continuem amb importants incerteses, com és la finalització dels PAI, alguns d’ells amb despeses de milions, juís milionaris, greus deficiències en el clavegueram o un conveni per la dessaladora que ens obliga a un consum d’aigua 5 vegades superior al que necessitem. Però també és un any de grans oportunitats: hem de ser valents perquè la nostra platja, el nostre poble, es troba en un punt on hem d’apostar per a arrancar el vol de forma decisiva i durant la negociació dels pressupostos és on s’assentaran les bases per aconseguir eixe pas de gegant cap al futur.

Durant la negociació dels pressupostos és el moment de pensar en el futur de Moncofa. Quina llàstima que alguns partits pareix que estan pensant més en les futures eleccions a Moncofa i no en el futur del nostre poble. Espere i desitge que eixos grups reconsideren el plantejament, que pensen tots en el futur del nostre poble i no en les futures eleccions.

En nom de la corporació municipal i també de les persones que treballen per al poble de Moncofa vull trasmetre, no sols als veïns de Moncofa, sinó  a tots els veïns de la nostra província que el any 2018 segur que serà millor que l’any que ara acaba.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás