Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Les reformes del PP aconsegueixen reduir en un 67,8% l'atur en la comarca dels Ports

Ferrer: “La N-232 i la pròxima construcció de l’A-7 afavorirà encara més el creixement dels municipis de la zona nord de la província de Castelló"

Gabinete de prensa del PP de Castellón | 23-01-2018

Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor.

Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor.

[Galería de Imagenes]

El coordinador comarcal en la zona nord pel Partit Popular de la província de Castelló, Álvaro Ferrer, ha posat en valor les reformes impulsades pel Govern d’España que en la comarca dels Ports han aconseguit reduir l'atur en un 67,8% en els últims cinc anys. Així, segons les dades del Servef, al desembre de 2012 hi havien 246 persones aturades i al desembre de l'any passat esta xifra és de 79 aturats.

Ferrer ha assegurat que “sabem que encara queda molt per fer,  però som conscients que anem per la senda correcta i que des de les administracions hem de treballar per a afavorir el creixement i la creació d'ocupació”, ha continuat.

Per al coordinador del PPCS, “les obres de la N-232, que ja están en marxa, i la pròxima construcció de l’A-7 des de l'aeroport fins al límit amb la província de Tarragona afavorirà encara més el creixement dels municipis de la zona nord de la província de Castelló”.

En este sentit, Álvaro Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor preveu que comencen les obres de l'autovia per l'interior de la província de Castelló, “una obra que va prometre el PSOE i que mai va realitzar. Al final, será un govern del PP el que connecte la zona nord amb la resta de la província”.

La baixada d'impostos, a famílies i autonomos, así com la reforma fiscal i laboral han afavorit la reducció de l'atur en la comarca d’Els Ports, també en homes i dones, i en el col·lectiu jove que ha vist reduir l'atur en els últims cinc anys, según el Servef, en un 79,4% en passar dels 34 aturats al desembre de 2012 als 7 actuals.

Per a Ferrer, “la nova llei d'autonomos que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorirà encara més la creació de llocs de treball, sobretot en el sector más jove de la població que és el garant de la continuïtat dels nostres municipis”.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 23-10-2018
El Consell planea cerrar seis oficinas comarcales de la provincia de Castellón que prestan asesoramiento a agricultores y ganaderos
El diputado autonómico, José Ramón Calpe, pedirá mañana en Les Corts explicaciones a la consellera de Agricultura

Fecha: 13-10-2018
El PPCS denuncia la falta de sensibilidad del Consell con los cazadores de la provincia de Castellón
Sánchez: "La Conselleria sigue sin atender las demandas que la Federación de Caza de la Comunitat Valenciana planteó al principio de la legislatura"

Fecha: 10-10-2018
El Consell fracasa en educación al no construir ningún centro en la provincia de Castellón durante esta legislatura
El incremento de tasas de la Escuela Oficial de Idiomas, que los estudiantes de Vila-real sigan sin autobús hasta la UJI o que el Consell haya delegado en los alcaldes la construcción de colegios son los signos más evidentes de un gobierno agotado.

Fecha: 04-10-2018
El PP lamenta los parches del Consell en la lucha contra los mosquitos en Castellón
Los populares instan a la Generalitat a iniciar los tratamientos aéreos en lugar de apostar por medidas que los técnicos advierten que no solucionan nada

Fecha: 03-10-2018
El PPCS lamenta el boicot del PSOE a ampliar las frecuencias entre Vinaròs y Castellón
Los populares reclaman que se ponga en marcha ya el proyecto que el PP dejó listo para el pasado verano de triplicar las frecuencias de trenes

Todas las noticias de la sección [+]