Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Les reformes del PP aconsegueixen reduir en un 67,8% l'atur en la comarca dels Ports

Ferrer: “La N-232 i la pròxima construcció de l’A-7 afavorirà encara més el creixement dels municipis de la zona nord de la província de Castelló"

Gabinete de prensa del PP de Castellón | 23-01-2018

Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor.

Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor.

[Galería de Imagenes]

El coordinador comarcal en la zona nord pel Partit Popular de la província de Castelló, Álvaro Ferrer, ha posat en valor les reformes impulsades pel Govern d’España que en la comarca dels Ports han aconseguit reduir l'atur en un 67,8% en els últims cinc anys. Així, segons les dades del Servef, al desembre de 2012 hi havien 246 persones aturades i al desembre de l'any passat esta xifra és de 79 aturats.

Ferrer ha assegurat que “sabem que encara queda molt per fer,  però som conscients que anem per la senda correcta i que des de les administracions hem de treballar per a afavorir el creixement i la creació d'ocupació”, ha continuat.

Per al coordinador del PPCS, “les obres de la N-232, que ja están en marxa, i la pròxima construcció de l’A-7 des de l'aeroport fins al límit amb la província de Tarragona afavorirà encara més el creixement dels municipis de la zona nord de la província de Castelló”.

En este sentit, Álvaro Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor preveu que comencen les obres de l'autovia per l'interior de la província de Castelló, “una obra que va prometre el PSOE i que mai va realitzar. Al final, será un govern del PP el que connecte la zona nord amb la resta de la província”.

La baixada d'impostos, a famílies i autonomos, así com la reforma fiscal i laboral han afavorit la reducció de l'atur en la comarca d’Els Ports, també en homes i dones, i en el col·lectiu jove que ha vist reduir l'atur en els últims cinc anys, según el Servef, en un 79,4% en passar dels 34 aturats al desembre de 2012 als 7 actuals.

Per a Ferrer, “la nova llei d'autonomos que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorirà encara més la creació de llocs de treball, sobretot en el sector más jove de la població que és el garant de la continuïtat dels nostres municipis”.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 16-01-2019
Pedro Sánchez traiciona en sus presupuestos a Castellón
Barrachina: "Estos presupuestos se pueden convertir desgraciadamente en un un círculo vicioso que supone que el aumento desmedido del gasto, conlleva un aumento de los impuestos, que descienda la creación de empleo y te obliga de nuevo a subir impuestos"

Fecha: 14-01-2019
El PP de Castellón reclama soluciones a la crisis agrícola
Los populares se reúnen con los representantes del sector citrícola de la provincia para exigir al PSOE que se aplique la cláusula de salvaguarda para frenar la entrada temporal de naranja extranjera

Fecha: 04-01-2019
El Consell rechaza 23 enmiendas del PPCS para mejorar y construir centros educativos en la provincia de Castellón
Vicente-Ruiz: "Acabará la legislatura y en la provincia de Castellón no se habrá construido ni un solo colegio 100% del gobierno de Puig"

Fecha: 02-01-2019
El PP de Castellón denuncia que Pedro Sánchez se ríe de los españoles mientras nos sube el precio del diésel
Los populares aseguran que el presidente socialista es la viva imagen del derroche presidencial y del abuso constante de los medios de la Moncloa

Fecha: 26-12-2018
El PP apoya al sector del automóvil de Castellón ante el ataque del PSOE con el diésel
Los populares mantienen una reunión con Astrauto Castellón para analizar el caos generado en el sector por los ataques del Gobierno de Pedro Sánchez

Todas las noticias de la sección [+]