Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Les reformes del PP aconsegueixen reduir en un 67,8% l'atur en la comarca dels Ports

Ferrer: “La N-232 i la pròxima construcció de l’A-7 afavorirà encara més el creixement dels municipis de la zona nord de la província de Castelló"

Gabinete de prensa del PP de Castellón | 23-01-2018

Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor.

Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor.

[Galería de Imagenes]

El coordinador comarcal en la zona nord pel Partit Popular de la província de Castelló, Álvaro Ferrer, ha posat en valor les reformes impulsades pel Govern d’España que en la comarca dels Ports han aconseguit reduir l'atur en un 67,8% en els últims cinc anys. Així, segons les dades del Servef, al desembre de 2012 hi havien 246 persones aturades i al desembre de l'any passat esta xifra és de 79 aturats.

Ferrer ha assegurat que “sabem que encara queda molt per fer,  però som conscients que anem per la senda correcta i que des de les administracions hem de treballar per a afavorir el creixement i la creació d'ocupació”, ha continuat.

Per al coordinador del PPCS, “les obres de la N-232, que ja están en marxa, i la pròxima construcció de l’A-7 des de l'aeroport fins al límit amb la província de Tarragona afavorirà encara més el creixement dels municipis de la zona nord de la província de Castelló”.

En este sentit, Álvaro Ferrer ha posat en valor l'anunci realitzat ahir pel president Mariano Rajoy que amb una inversió de 434 milions d'euros en la próxima tardor preveu que comencen les obres de l'autovia per l'interior de la província de Castelló, “una obra que va prometre el PSOE i que mai va realitzar. Al final, será un govern del PP el que connecte la zona nord amb la resta de la província”.

La baixada d'impostos, a famílies i autonomos, así com la reforma fiscal i laboral han afavorit la reducció de l'atur en la comarca d’Els Ports, també en homes i dones, i en el col·lectiu jove que ha vist reduir l'atur en els últims cinc anys, según el Servef, en un 79,4% en passar dels 34 aturats al desembre de 2012 als 7 actuals.

Per a Ferrer, “la nova llei d'autonomos que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorirà encara més la creació de llocs de treball, sobretot en el sector más jove de la població que és el garant de la continuïtat dels nostres municipis”.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 24-02-2018
Las reformas impulsadas en solitario por el Partido Popular logran reducir en un 42% el paro en la Plana Baixa
El presidente del PPCS, Miguel Barrachina, asiste en la Vall d'Uixó a un encuentro comarcal con alcaldes y portavoces

Fecha: 15-02-2018
Aguilella: "El PP es el único partido de la Comunitat que apoya y respeta la tradición taurina"
Los populares de Castellón lamentan la radicalización del PSOE y su negativa a escuchar a las asociaciones de aficionados taurinos

Fecha: 14-02-2018
El PP lamenta que Compromís ignore la actuación del Gobierno en Costas y presente una moción desfasada y populista
Compromís presenta una moción en el Senado pidiendo obras que ya hace meses que se han ejecutado y en contra del plan avalado por los alcaldes de Castellón

Fecha: 14-02-2018
El Partido Popular de Castellón denuncia el abandono de PSPV y Compromís a los 'bous al carrer'
La secretaria general, Elena Vicente-Ruiz, asiste al debate en las Corts Valencianes donde se ha visualizado, por parte del tripartito, otro ataque más a los festejos taurinos de la provincia de Castellón

Fecha: 13-02-2018
El PPCS reclama a Puig y Oltra que escuchen a la provincia y elimine los vetos al 'bou al carrer'
Los populares estarán al lado de los colectivos taurinos ante el anuncio de movilizaciones si PSOE y Compromís mantienen mañana el segundo médico para los actos taurinos

Todas las noticias de la sección [+]