Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El Consell aïlla l'interior de la província en retallar fins a un 60% el servei de transport per carretera

El PP denuncia que en pobles dels Ports i el Baix Maestrat el servei es redueix a “mínims històrics” i demana que s'atenga la demanda dels alcaldes

Gabinete de prensa del PP Castellón | 08-06-2018

La secretària de la zona nord del PPCS, Mª Ángeles Pallarés, ha denunciat avui que el nou servei públic de transport CV-001 Morella- Vinaròs- Castelló “aïlla als pobles d'interior en retallar fins a un 60% el servei de transport públic per carretera”.

Pallarés ha lamentat que en municipis de la zona dels Ports i el Baix Maestrat el servei es queda en “mínims històrics quan el lògic, lluny de liquidar serveis públics, com està passant també en la zona de l'Alt Palancia i el Mijares amb Sanitat, és apostar per iniciatives per a igualar oportunitats, vertebrar el territori i millorar la connexió amb els grans nuclis de població”.

Per aquest motiu, i lloc que aquesta decisió “suposa un tir en el peu per a la supervivència dels pobles d'interior i alimenta la despoblació”, la dirigent del PP ha instat a PSPV i Compromís autonòmic a “escoltar la demanda dels veïns d'aquests pobles que pateixen diàriament les conseqüències de l'èxode rural i atendre les al·legacions de municipis com Portell que veuen reduït a dos dies el servei de transport, quan, paradoxalment, abans d'arribar els que venien a rescatar a les persones el servei era diari”.

Entre les al·legacions de pobles com Portell està la d'implantar transport a la demanda “un servei que no és nou, que està funcionant amb èxit des de fa temps en altres parts d'Espanya i que donaria resposta a la demanda els dies que no funciona la línia regular”. “No volem ser més que la resta però necessitem uns serveis públics dignes i en condicions als quals puguem recórrer quan els necessitem, que milloren la nostra qualitat de vida i que garantisquen la nostra supervivència”, ha asseverat Pallarés.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 25-02-2020
El PSOE obliga a Castellón a endeudarse para recuperar las playas
Costas solo financiará la adecuación de arenas, no repondrá ni estructuras ni servicios. "Vamos a tener que solicitar préstamos para no perder turismo", afirma Andrés Martínez

Fecha: 24-02-2020
El PSPV vuelve a atacar a la mujer con un recorte de subvenciones
lena Vicente-Ruiz (PP): "El cambio a peor en la Diputación se traduce en pérdida de oportunidades para las mujeres, como hemos visto con la Vuelta Castellón Féminas"

Fecha: 23-02-2020
El PP alerta de la asfixia de la Diputación a pequeños municipios si no activa ya los servicios sociales
Martínez: "Estos servicios son una ayuda fundamental para los pequeños municipios que puso en marcha el PP"

Fecha: 23-02-2020
Martínez (PP): "El maltrato al ciclismo femenino es un descrédito para Castellón"
"La suspensión de la Vuelta a Castellón Féminas desmerece un territorio cuyas fortalezas son admiradas a nivel internacional por los profesionales"

Fecha: 22-02-2020
El PP reivindica la provincia de Castellón ante los castigos y la sumisión del PSOE
Barrachina: "Las políticas del PP son ahora más necesarias que nunca porque el PSOE nos ha metido en una situación de emergencia provincial con sus recortes"

Todas las noticias de la sección [+]