Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

Pallarés: “Els conductors de Castelló no valem la meitat i el Govern ha de bonificar-nos també l'AP7”

Les bonificacions impulsades a Catalunya han duplicat el tràfic en l'AP7 i el PP exigeix les mateixes condicions per a la Comunitat Valenciana

Gabinete de prensa del PP de Castellón | 07-09-2018

Pallarés: “Si les dues comunitats tenen les mateixes condicions, hem de rebre tots el mateix tracte del Ministeri de Foment”

Pallarés: “Si les dues comunitats tenen les mateixes condicions, hem de rebre tots el mateix tracte del Ministeri de Foment”

[Galería de Imagenes]

La secretària de la zona nord del PP de Castelló, María Ángeles Pallarés, ha advertit avui davant les bonificacions en l'AP7 aplicades pel Govern a Catalunya que “els conductors de Castelló no som menys que els de Catalunya i considerem que hem de tenir el mateix tracte”.

La responsable orgànica ha aplaudit les bonificacions en l'AP7 a Catalunya ja que “era un projecte que estava duent a terme el Partit Popular des del Ministeri de Foment però no té sentit que les bonificacions es tallen en entrar en la província de Castelló com han decidit ara des del PSOE”.

Des que s'han engegat les bonificacions només en el tram català, s'ha duplicat el tràfic en l'AP7 el que demostra la saturació de la N-340, que és l'alternativa natural al no disposa d'autovia en aquest tram, “i des de Castelló creiem que la Comunitat Valenciana no som menys que Catalunya” al que ha afegit que “estem parlant que les dues comunitats autònomes tenen idèntiques condicions pel que hem de rebre el mateix tracte”.

Amb la decisió del Govern de Pedro Sánchez, els vehicles de Catauña sempre que entren en l'AP7 no pagaran si fan ús de la carretera en les mateixes 24 hores però, en canvi, a partir de Castelló es torna a pagar. En concret aquest acord beneficia a 166 quilòmetres de Catalunya i a 0 de la Comunitat.

A més, l'acord del PSOE també inclou bonificar al 50% el pagament als camions però es torna a duplicar el preu a partir de Peníscola. Tot pagat pel Govern central amb 11 milions i que ha suposat una forta contestació del sector del transport i empresarial de la Comunitat Valenciana. En aquest cas es veuen beneficiats 200 quilòmetres de Catalunya i només 15 de la província de Castelló.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 16-01-2019
Pedro Sánchez traiciona en sus presupuestos a Castellón
Barrachina: "Estos presupuestos se pueden convertir desgraciadamente en un un círculo vicioso que supone que el aumento desmedido del gasto, conlleva un aumento de los impuestos, que descienda la creación de empleo y te obliga de nuevo a subir impuestos"

Fecha: 14-01-2019
El PP de Castellón reclama soluciones a la crisis agrícola
Los populares se reúnen con los representantes del sector citrícola de la provincia para exigir al PSOE que se aplique la cláusula de salvaguarda para frenar la entrada temporal de naranja extranjera

Fecha: 04-01-2019
El Consell rechaza 23 enmiendas del PPCS para mejorar y construir centros educativos en la provincia de Castellón
Vicente-Ruiz: "Acabará la legislatura y en la provincia de Castellón no se habrá construido ni un solo colegio 100% del gobierno de Puig"

Fecha: 02-01-2019
El PP de Castellón denuncia que Pedro Sánchez se ríe de los españoles mientras nos sube el precio del diésel
Los populares aseguran que el presidente socialista es la viva imagen del derroche presidencial y del abuso constante de los medios de la Moncloa

Fecha: 26-12-2018
El PP apoya al sector del automóvil de Castellón ante el ataque del PSOE con el diésel
Los populares mantienen una reunión con Astrauto Castellón para analizar el caos generado en el sector por los ataques del Gobierno de Pedro Sánchez

Todas las noticias de la sección [+]