Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

L’atur juvenil en el Baix Maestrat disminueix en un 33,4% en els últims cinc anys

L’entrada en vigor de les reformes del govern del Partit Popular i la baixada d’impostos a empreses i famílies consolidarà la creació d’ocupació en la província de Castelló

Gabinete de prensa del PP de Castellón | 17-01-2018

Per a Pallarés “la nova llei d'autònoms que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorirà encara més la creació de llocs de treball, sobretot en el sector més jove de la població".

Per a Pallarés “la nova llei d'autònoms que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorirà encara més la creació de llocs de treball, sobretot en el sector més jove de la població".

[Galería de Imagenes]

Les reformes impulsades pel govern del Partit Popular han aconseguit reduir l'atur juvenil en un 33,4% en els últims cinc anys en la comarca del Baix Maestrat. La coordinadora comarcal del Partit Popular de la província de Castelló en la zona nord, Mª Ángeles Pallarés, ha assegurat que "als nostres municipis li senten bé els governs del Partit Popular perquè posen en el centre de les seues polítiques a les persones i un exemple d'açò és l'impuls que el Govern d'Espanya està donant a la creació d’ocupació".

Segons les dades del Servef, al desembre de 2012 havien 711 joves menors de 25 anys en situació de desocupació i al desembre de 2017 la xifra s'ha re-duït fins als 473 aturats. “Sabem que encara queda molt per fer, som cons-cients que anem en la senda correcta i que des de les administracions hem de treballar per a continuar afavorint el creixement i la creació d’ocupació", ha continuat.

La baixada d'impostos, a famílies i autònoms, així com la reforma fiscal i labo-ral han afavorit la reducció de l'atur en la comarca del Baix Maestrat, també en homes i dones.

Per a Pallarés, “la nova llei d'autònoms que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorirà encara més la creació de llocs de treball, sobretot en el sector més jove de la població que és el garant de la continuïtat dels nostres muni-cipis”.

Així mateix, la coordinadora comarcal del PPCS ha assenyalat que les noves infraestructures que està realitzant el Govern d'Espanya en el nord de la província consolidaran més si cap la creació d'ocupació. “Estan en marxa les obres de la N-232, la pròxima construcció de la A7 fins a Traiguera i que en-guany es triplicarà la freqüència de trens fins al Maestrat. Tot açò millorarà el turisme en la nostra zona i estic convençuda que serà un plus important perquè se seguisquen creant llocs de treball en el nord de la província de Castelló”.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 21-03-2018
El PPCS reclama apoyo al parany ante el nuevo boicot de PSOE y Compromís a su legalización
Los populares lamentan que la Conselleria de Medio Ambiente veta los estudios que permiten demostrar que es un método selectivo de caza

Fecha: 16-03-2018
El Partido Popular de Castellón muestra su apoyo a la tradición fallera
El presidente del PP en la provincia de Castellón ha visitado las Fallas de Burriana como muestra de apoyo de los populares a las tradiciones de la provincia

Fecha: 16-03-2018
El Partido Popular de Castellón asegura que los recortes sanitarios de Montón generan crispación
Vicente-Ruiz: "La gente empieza a estar harta de la falta de gestión de la Conselleria de Sanidad porque no quieren que se juegue con la salud"

Fecha: 15-03-2018
El PPCS considera que las Unidades de Respiro ponen freno a la despoblación de la provincia de Castellón
Barrachina: "Es necesario dotar de más servicios a nuestros municipios para que estos sigan teniendo vida"

Fecha: 13-03-2018
Vicente-Ruiz: "Rivera (C's) debería disculparse en su visita a la provincia tras burlarse varis veces de Castellón"
La secretaria general del PPCS recuerda que el líder de Ciudadanos se ha mofado del aeropuerto y del AVE en varias ocasiones y además anunció su intención de eliminar 118 pueblos de la provincia

Todas las noticias de la sección [+]