Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El PPCS dóna un ultimàtum a Educació perquè cobrisca la plaça de professor de valencià de l'institut de Morella

Els populars reclamen a Ximo Puig que de forma urgent i immediata solucione aquest problema que arrossega l'IES Els Ports des de fa dos mesos

Gabinete de prensa del PP de Castellón | 19-04-2018

Pallarés: “La gestió de Marzà és negligent amb les famílies que han de pagar de la seua butxaca un professor privat si no volen donar per perdut el curs”

Pallarés: “La gestió de Marzà és negligent amb les famílies que han de pagar de la seua butxaca un professor privat si no volen donar per perdut el curs”

[Galería de Imagenes]

Més de dos mesos porten ja els alumnes de l'IES Els Ports de Morella sense professor de valencià i en tot aquest temps, la conselleria d'Educació ha sigut incapaç de cobrir la plaça.

Per a la secretària del Partit Popular de la província de Castelló en la zona nord, Mª Ángeles Pallarés, “estem davant una situació absolutament preocupant, que ataca directament a un dels pilars bàsics de l'Estat del Benestar com és l'educació i que compromet el futur dels estudiants que porten des del 15 de febrer sense professor de valencià”.

Per açò, des del PPCS han llançat un ultimàtum a la Conselleria d'Educació perquè cobrisquen de manera urgent aquesta plaça. Per a Pallarés, “la gestió del conseller Marzà és negligent amb les famílies que han de pagar de la seua butxaca un professor privat si no volen donar per perdut el curs".
La secretària de la zona nord dels populars de Castelló ha lamentat que “els que venien a rescatar a les persones, els que es posaven darrere de les pancartes reclamant una educació pública i gratuïta, són els que ara llastren l'educació pública amb les seues contínues retallades i van a fer pagar als progenitors classes particulars si volen que els seus fills finalitzen el curs amb èxit”. Per a Pallarés, la situació és més excepcional si cap amb els alumnes de 2º de batxillerat que estan a les portes de les proves d'accés a la universitat i si Conselleria no cobreix de forma immediata aquesta plaça, van a arribar als exàmens sense la preparació suficient.

Per açò, “exigim més sensibilitat per part del Consell i demanem a Ximo Puig que no deixe passar ni un dia més sense que els alumnes de l'institut de Morella tinguen per fi professor de valencià”.

Cal recordar que la plaça de valencià de l'IES Els Ports està vacant des del 15 de febrer. Dies després, concretament el 23 de març, l'AMPA va remetre un escrit a la conselleria d'Educació perquè cobrira la plaça de forma immediata, lamentablement sense èxit.

Per açò, el 17 d'abril la diputada autonòmica pel PPCV, Beatriz Gascó, va registrar una pregunta a la Mesa dels Corts perquè el conseller Vicent Marzà explique per què no s'ha cobert encara la plaça de docent en l'IES Els Ports, quan té previst fer-ho i com pensa rescabalar el conseller als alumnes, sobretot als de 2º de batxillerat que estan preparant-se les proves d'accés a la universitat.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Autonomica

Fecha: 04-05-2018
El PPCV recibe más de un centenar de quejas de profesores por una carta de autobombo de Marzà
Se registran en la plataforma “No al adoctrinamiento en las aulas” en su primer día de funcionamiento

Fecha: 03-05-2018
El PPCV presenta la campaña “No al adoctrinamiento en las aulas” para sacar la política de los centros educativos
Está dirigida a alumnos, familias y profesores para ayudarles a proteger y defender la libertad educativa

Fecha: 02-05-2018
El GPP pide un pleno monográfico sobre centros de menores ante la “gravedad” de los acontecimientos y el silencio de Oltra
“Es gravísimo, vergonzoso e incalificable que a estas alturas, con todo lo que ha pasado, no haya comparecencia propia de Oltra, y que de 10 peticiones del PPCV seis se hayan desechado”

Fecha: 02-05-2018
Eva Ortiz: “PSPV y Bloc han reconocido que no tienen las facturas de Crespo Gomar”
“PSPV y Bloc-Compromís intenta marear a la opinión pública, pero saben perfectamente lo que dice el auto y no sacan las facturas porque no las tienen”

Fecha: 18-04-2018
Los recortes del Consell en el instituto de Morella obligan a los padres a pagar de su bolsillo 20 euros a la semana por un profesor particular
El PP de Morella insta al alcalde del PSOE a "dejar de ser cómplice de este atropello" y mediar ante su jefe de filas para llegar a una solución inmediata

Todas las noticias de la sección [+]