Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies

El PPCS dóna un ultimàtum a Educació perquè cobrisca la plaça de professor de valencià de l'institut de Morella

Els populars reclamen a Ximo Puig que de forma urgent i immediata solucione aquest problema que arrossega l'IES Els Ports des de fa dos mesos

Gabinete de prensa del PP de Castellón | 19-04-2018

Pallarés: “La gestió de Marzà és negligent amb les famílies que han de pagar de la seua butxaca un professor privat si no volen donar per perdut el curs”

Pallarés: “La gestió de Marzà és negligent amb les famílies que han de pagar de la seua butxaca un professor privat si no volen donar per perdut el curs”

[Galería de Imagenes]

Més de dos mesos porten ja els alumnes de l'IES Els Ports de Morella sense professor de valencià i en tot aquest temps, la conselleria d'Educació ha sigut incapaç de cobrir la plaça.

Per a la secretària del Partit Popular de la província de Castelló en la zona nord, Mª Ángeles Pallarés, “estem davant una situació absolutament preocupant, que ataca directament a un dels pilars bàsics de l'Estat del Benestar com és l'educació i que compromet el futur dels estudiants que porten des del 15 de febrer sense professor de valencià”.

Per açò, des del PPCS han llançat un ultimàtum a la Conselleria d'Educació perquè cobrisquen de manera urgent aquesta plaça. Per a Pallarés, “la gestió del conseller Marzà és negligent amb les famílies que han de pagar de la seua butxaca un professor privat si no volen donar per perdut el curs".
La secretària de la zona nord dels populars de Castelló ha lamentat que “els que venien a rescatar a les persones, els que es posaven darrere de les pancartes reclamant una educació pública i gratuïta, són els que ara llastren l'educació pública amb les seues contínues retallades i van a fer pagar als progenitors classes particulars si volen que els seus fills finalitzen el curs amb èxit”. Per a Pallarés, la situació és més excepcional si cap amb els alumnes de 2º de batxillerat que estan a les portes de les proves d'accés a la universitat i si Conselleria no cobreix de forma immediata aquesta plaça, van a arribar als exàmens sense la preparació suficient.

Per açò, “exigim més sensibilitat per part del Consell i demanem a Ximo Puig que no deixe passar ni un dia més sense que els alumnes de l'institut de Morella tinguen per fi professor de valencià”.

Cal recordar que la plaça de valencià de l'IES Els Ports està vacant des del 15 de febrer. Dies després, concretament el 23 de març, l'AMPA va remetre un escrit a la conselleria d'Educació perquè cobrira la plaça de forma immediata, lamentablement sense èxit.

Per açò, el 17 d'abril la diputada autonòmica pel PPCV, Beatriz Gascó, va registrar una pregunta a la Mesa dels Corts perquè el conseller Vicent Marzà explique per què no s'ha cobert encara la plaça de docent en l'IES Els Ports, quan té previst fer-ho i com pensa rescabalar el conseller als alumnes, sobretot als de 2º de batxillerat que estan preparant-se les proves d'accés a la universitat.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Autonomica

Fecha: 19-07-2018
El PPCV denuncia que Marzà tiene a más de 11.000 alumnos en 470 barracones porque no ha construido los colegios prometidos
"La historia de la construcción de centros escolares del Botànic es una historia de promesas incumplidas, una estafa, porque Puig y Oltra que venían a acabar con los barracones no lo han hecho"

Fecha: 17-07-2018
Ibáñez: "El Consell de Puig ha pasado de la urgencia a la indiferencia con la financiación autonómica"
"A Puig nunca le ha interesado cambiar el modelo. Cuando ha llegado el PSOE al Gobierno se han visto las vergüenzas de Puig, que solo reclamaba al PP"

Fecha: 14-07-2018
El PPCS exige que se retire la enseñanza del islam en dos colegios del Alto Palancia
El presidente provincial pide que se negocie con las comunidades educativas de los colegios públicos de Segorbe y Altura y les dejen elegir si quieren que se implante la enseñanza del islam

Fecha: 10-07-2018
Ibáñez: “Puig ha traicionado a los valencianos al anteponer el servilismo a Sánchez a los intereses de la Comunitat”
“Si el jefe del Consell no es capaz de alzar la voz está condenando a los valencianos a vivir en la invisibilidad”

Fecha: 08-07-2018
Gascó: “Marzà persigue a las escuelas infantiles asfixiándolas con impagos y excluyéndolas de la ampliación de la red pública gratuita”
La portavoz de educación del GPP exige “el pago inmediato de las mensualidades atrasadas”

Todas las noticias de la sección [+]