El PPCS apunta que les retallades de Montón posen en joc les oportunitats dels municipis de l'interior de Castelló

Pallarés: “Una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental per a lluitar contra la despoblació”

Gabinete de prensa del PP Castellón | 10-03-2018

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

Pallarés: "Els atacs de Carmen Montón a la sanitat castellonenques són constants".

[Galería de Imagenes]

La secretària de la zona nord de la província de Castelló pel PPCS i alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, ha lamentat que “les continues retallades de la consellera Montón en l'Hospital Comarcal de Vinaròs són un greuge per a les oportunitats i per a la qualitat assistencial de la nostra gent”. Per a la responsable del PPCS, “una sanitat de qualitat i el manteniment dels serveis assistencials bàsics és fonamental parell lluitar contra la despoblació”.

Als problemes en ginecologia, amb les retallades tant en consultes com en cirurgia, cal sumar les llistes d'espera de 6 mesos en digestiu, 7 en cardiologia o 10 en pneumologia i per a realitzar-se ecografias.

Pallarés ha lamentat que “Montón, amb el beneplàcit de Ximo Puig, està jugant no solament amb la nostra salut sinó amb el desenvolupament i el futur de la zona de la província de Castelló. Perquè els nostres municipis estiguen plens de gent, és necessari que disposem dels màxims recursos”.

Per a l'alcaldessa de Canet lo Roig, “Ximo Puig és el màxim responsable de la situació que estem patint amb les retallades en l'Hospital Comarcal de Vinaròs perquè segueix mantenint a Montón com a consellera de Sanitat malgrat demostrar la seua incapacitat per a gestionar”.

Per a la responsable popular, “la falta de previsió és la tònica habitual de Carmen Montón que ara, després de les denúncies dels sindicats, diu que van a intentar solucionar el problema de la falta de personal. Com sempre, el Consell arriba tard i malament” perquè “som les dones les que patim direc-tament les conseqüències d'aquesta falta de gestió amb anul·lacions de consultes i en cirurgia”.

Els atacs de Montón a la sanitat castellonenques són constants. Més de 4.000 dones de la comarca de l'Alt Palancia s'han quedat sense servei de mamo-grafia en Sergorbe i han de desplaçar-se a Sagunt per a realitzar-se les seues revisions. A açò cal sumar que el desmantellament de l'Hospital Provincial de Castelló, llistes d'espera, huída de metges dels hospitals de Castelló, tanca-ment del Banc de Sang, tancament de quiròfans, o retallades en la preven-ció sanitària.

“Este és el desastrós balanç que ha fet que els castellonencs hàgem conver-tit la sanitat en el segon problema, segons ha fet públic Ximo Puig a través del baròmetre elaborat per la Generalitat Valenciana”, ha continuat Pallarés.

Opiniones deja tu opinionDeja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

Más Noticias de Política Provincial

Fecha: 22-04-2024
La Diputación lanza la nueva línea de subvenciones de 200.000 euros dirigida a los ayuntamientos para la defensa del territorio
Marta Barrachina: "Estas ayudas son el reflejo de nuestro compromiso por ir de la mano de los ayuntamientos de nuestra provincia y reforzar nuestras ayudas con el objetivo de proteger los intereses de la ciudadanía"

Fecha: 21-04-2024
La Diputación exige al Gobierno central que haga unos PG para el 2024 que contemplen las inversiones necesarias para que la provincia sea escuchada
Marta Barrachina: "Desde la Diputación vamos a seguir reivindicando las necesidades de la provincia y reclamando con los diferentes ministerios para seguir exigiendo que el Gobierno de España cumpla con la provincia que tanto lo necesita"

Fecha: 20-04-2024
Diputación invierte 220.000 euros en mejorar cuarteles de la Guardia Civil, supone un 24% más que el presupuesto que destina el Estado
Marta Barrachina se reúne con representantes de la Guardia Civil para definir las obras de reparación y conservación que se van a realizar en acuartelamientos de Peñíscola, Vilafamés, Torreblanca y Cabanes

Fecha: 19-04-2024
La Diputación crea una línea de subvenciones de 130.000 euros para fomentar el bienestar animal en los municipios de menos de 10.000 habitantes
Marta Barrachina: "Las colonias felinas urbanas son una realidad presente en nuestros municipios y su bienestar y control poblacional son temas de gran relevancia en el ámbito de la protección animal y la salud pública"

Fecha: 18-04-2024
La Diputación potencia el emprendimiento y las empresas de la provincia con los nuevos programas Impulsa Emprendimiento y Consolida Pyme
La presidenta Marta Barrachina, y el diputado del área, Vicente Pallarés, visitan el CEDES de Lucena y explican las iniciativas incluidas en la nueva Estrategia Provincial de Fomento del Empleo, el Emprendimiento y la Promoción Económica 2024/2025

Todas las noticias de la sección [+]